Wie zit er achter PAND 122 .....

Mijn naam is Marijke Scholten (1979), getrouwd en moeder van 3 kinderen. Als meisje was ik altijd bezig in de natuur met haar mooie bloemen, planten en beestjes. Mijn droom als klein meisje was zelf een bloemenwinkel beginnen. Op mijn 19de werd deze droom werkelijkheid, met veel passie heb ik 12 jaar lang de bloemenwinkel gerund.

Het moederschap deed mij aan het denken zetten, ik zou er graag voor mijn kinderen zijn en dat was samen met het runnen van de bloemenzaak niet haalbaar zoals ik dat deed en wilde blijven doen en daarom deze mooie creatieve tijd afgesloten. Vrij snel kwam ik er achter dat ik toch iets meer wilde dan alleen moeder zijn en ben als ondernemer weer aan het denken gegaan om te kijken wat ik kon gaan ondernemen dat goed te combineren zou zijn met mijn gezin.

Uiteindelijk is hieruit de webshop PAND 122 ontstaan met een fysieke winkel in de van Welderenstraat 122 te Nijmegen. De webshop is uitgegroeid tot een groot succes!
Helaas was de fysieke winkel in Nijmegen toch ook niet de ideale combinatie met mijn kinderen en de webshop in Herveld.

 

Daarom heb ik besloten de winkel in Nijmegen te sluiten en ben bij ons in Herveld een klein winkeltje aan huis begonnen!
Hier kunt u alle producten van de webshop komen bekijken.
Ik blijf het persoonlijke contact met u als klant toch echt als een mooie toevoeging zien,
dit maakt net als de producten van PAND 122 uniek!

 

PAND 122, kerkstraat 3, 6674 AS Herveld
Tel: 06-10116398

 

Openingstijden: 
Zaterdag van 11.00 t/m 16.00 uur

Buiten deze tijden zijn wij geopend op afspraak! 

Hopelijk mag ik u snel begroeten in Herveld!

Groetjes Marijke Scholten
 

 

© 2014 - 2024 PAND 122 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel