Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 18.00 uur worden gedaan, proberen wij de volgende dag  te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€ 7,95 voor bestellingen tot 30kg en max
100x70x50cm
Bestellingen versturen wij pas wanneer de betaling is voldaan en de hele bestelling compleet is.
Naleveringen zijn niet mogelijk tenzij anders overeengekomen.

Voor pakketten groter dan het standaard formaat geldt een ander tarief, dit tarief is zichtbaar tijdens het bestelproces.
 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering tussen de 1-3 dagen zijn.  Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.MEUBELS VALLEN NIET ONDER DEZE REGELING !!!!
De bezorgkosten voor meubels is afhankelijk van de evt. bezorgafstand, neem voor de exacte bezorgkosten even contact met ons op! Voor de bezorgkosten van meubels word nog niets in rekening gebracht door ons systeem. Afhankelijk van bezorgadres kan dit bij aflevering betaald worden of vooraf per bank.

Hoe te bestellen
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van ons direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het bestelnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn, dan kunt u ons hierover per e-mail berichten. Uw bestelling wordt doorgaans binnen 2 werkdagen afgehandeld. Uiteraard streven wij er naar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken.

Doorgaans ontvangt u 3 e-mails van ons 
1.orderbevestiging 2. uw bestelling is ontvangen/betaald 3. uw bestelling is verzonden 

Verzenden

Wij versturen onze bestellingen in gebruikte dozen, dit bespaard kosten en het milieu.

Levering 
Mocht u uw bestelling op een ander adres willen laten leveren, dan kunt u dit aageven in het bestelproces.
Ook kunt u er voor kiezen de bestelling op te halen in onze winkel, deze mogelijkheid word ook getoond.


Betaling 
De betaling van uw bestelling kan online plaatsvinden via het erkende en beveiligde betalingssysteem van IDEAL. De kosten hiervan zijn voor rekening van PAND 122. Indien u niet over de mogelijkheid beschikt om via IDEAL te betalen, dan kunt u kiezen voor een overboeking.
Het te betalen bedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummer
NL98RBRB0851563597 van de Regio Bank. Zodra wij deze betaling van u hebben ontvangen, bevestigen wij dit per email. Wanneer de betaling niet via IDEAL tot stand komt, maar middels een overboeking dan brengt dit automatisch een iets langere levertijd met zich mee. Wij zullen uw bestelling 5 dagen reserveren. Hebben wij geen betaling ontvangen, dan zien wij de bestelling als geannuleerd. 

 

© 2014 - 2024 PAND 122 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel